Bent u op zoek naar een betrouwbare IT distributeur? Copaco Computer Groothandel is als distributeur van ICT-producten actief op de Nederlandse, Belgische, Franse  en Luxemburgse markt voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Het bedrijf levert zowel diensten als producten. In deze blog vertellen we iets over de specifieke diensten en de geschiedenis van het bedrijf. 

 

Geschiedenis van Copaco

Aan het eind van de 20ste eeuw werd het computerbedrijf opgericht. In 1999 was het bedrijf ook al actief op de Belgische markt. In 2005 breidde het bedrijf verder uit naar Frankrijk. Door de jaren heen heeft het bedrijf een groot netwerk opgebouwd wat onder andere te danken is aan de kernwaarden: Persoonlijk contact, flexibiliteit, snelheid, service op maat en kwalitatieve logistiek. Ondanks de groei heeft het bedrijf altijd nog een persoonlijke benadering richting haar klanten. Vandaag de dag kunt u hier terecht voor alle mogelijke vraagstukken op het gebied van ICT. Het bedrijf heeft nu circa 400 medewerkers in dienst. 

 

Producten 

Bent u als ondernemer zijnde op zoek naar nieuwe hardware voor het bedrijf? Copaco levert computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, industriële en consumenten elektronica. Evenzeer zijn zij expert op het gebied van het leveren van software. Door een account aan te maken op de website met uw bedrijfsinformatie krijgt u toegang tot hun eigen e-commerce platform. Hier kunt u productinformatie opvragen. Eenmaal het juiste product gevonden kunt u uw bestelling binnen een mum van tijd plaatsen. Een ander groot voordeel is dat bestellingen de volgende dag nog geleverd worden wanneer u het plaatst voor 23:59 uur. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen en wilt u graag een expert spreken, dan kunt u terecht bij de klantenservice die dagelijks geopend is. 

 

Logistic Fulfillment 

Heeft u een eigen webshop en wilt u graag geld besparen op het logistieke deel? Copaco heeft al jaren ervaring met het distribueren van producten. U kunt met een gerust hart de logistieke dienstverlening van uw bedrijf uit handen geven. Het dienstenpakket van de IT distributeur bestaat uit: logistic services, technical services en Vendor Support Services. Voor meer informatie kunt u terecht op de website. 

 

Cloud Services 

Steeds vaker wordt er gewerkt in de cloud.. Cloud services zijn daarom niet meer weg te denken uit het hedendaagse beeld. Er zijn vele aanbieder op de markt die deze specifieke dienst aanbieden, maar er zijn er weinig die het werk ook echt makkelijker maken. In het 2tCloud pakket van Copaco kunt u zelf kiezen welke diensten u activeert. Zo kunnen uw klanten zelfstandig cloud diensten bestellen. Ook de facturatie loopt automatisch. In The Cloud Academy van Copaco kunt u alles leren over deze dienst. The cloud is een van de voornaamste ontwikkelingen in de snelle digitale transformatie die we nu meemaken.