Wat zijn nu de beste schoenen die je kunt dragen tijdens het werk? Voor iedereen is dit natuurlijk anders, omdat niet iedereen beschikt over dezelfde baan. Waar de een verplicht zakelijke schoenen dient te dragen, is het voor een andere werknemer prima om sneakers te dragen naar het werk. 

Nu is het zo dat er wel een groot verschil zit in de pasvorm en het comfort van vele schoenen. Vandaag kijken we naar de meest comfortabele schoenen die je kunt dragen op het werk, waar we specifiek ingaan op het zakenleven.

Verschillende soorten schoenen

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten schoenen te verkrijgen. Waar we vroeger alleen opvallende sneakers konden kopen, is er nu ook de mogelijkheid om zeer nette sneakers te dragen. Deze sneakers beschikken over een zakelijke uitstraling, terwijl ze het draaggemak en de pasvorm hebben van een sneaker. Deze sneakers bieden de perfecte oplossing voor bedrijven die graag een representatieve uitstraling willen bieden aan de klant en bezoekers!

Nu zijn er ook bedrijven die iets strikter zijn op de uitstraling van de werknemer op de werkvloer. Dit zijn vaak bedrijven met hogere functies of bedrijven die vooral gefocust zijn op het maken van sales. Het is de bedoeling dat je er zeer representatief uit ziet, dus zul je ook zeer nette schoenen moeten dragen. Dit zijn vaak leren veterschoenen, die vaak te dragen zijn op een pak of een nette pantalon.

Veterschoenen of instappers?

Nu is het niet zo dat er alleen veterschoenen worden gedragen onder herenpakken en pantalons. Er is namelijk ook de mogelijkheid om heren instappers te dragen. Dit zijn schoenen die vooral mensen met iets bredere voeten dragen. Veterschoenen zijn namelijk erg smal van model, waardoor ze veel pijn kunnen veroorzaken bij mensen met brede voeten.

Wanneer je er nog niet uit bent of je wilt kiezen voor veterschoenen of heren instappers, zou je eens een kijkje kunnen nemen bij Rieker schoenen. De schoenen van Rieker zijn er zowel in veterschoenen als heren instappers. De Rieker schoenen zijn zeer licht en flexibel, waardoor je voeten ook de nodige rust zullen krijgen. Rieker schoenen beschikken over een anatomische pasvorm, wat zorgt voor een optimaal comfort.

Er is dus erg veel keuze voor een zakelijke schoen. Wanneer het mogelijk is binnen het bedrijf, zou je kunnen kiezen voor een nette sneaker. Als het dragen van sneakers niet geaccepteerd wordt, kun je kiezen voor Rieker schoenen. Hier heb je de keuze tussen heren instappers en veterschoenen. Neem snel eens een kijkje!