Boekhouden is eigenlijk altijd al een belangrijke bezigheid geweest binnen elk bedrijf en elke organisatie. Dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. Bedrijven hebben namelijk allemaal een afdeling voor de administratie nodig. Door de vaardigheden en kennis op zak te hebben die je nodig hebt te boekhouden gaat er een nieuwe wereld van vacatures voor je open. Bedrijven en organisaties staan te springen om gedreven en bekwame boekhouders. Fabius biedt de opleiding basiskennis boekhouden, ofwel bkb, aan.

De voordelen van Fabius

Als je kiest voor een opleiding bij Fabius dan kun je gebruik maken van 30 jaar ervaring. Fabius richt zich specifiek op opleidingen die te maken hebben met boekhouden en andere kantoorwerkzaamheden. Hier kun je als nieuwe student natuurlijk perfect gebruik van maken. Fabius beschikt over connecties met bedrijven en organisaties. Je zult daardoor snel aan een stageplaats en later een baan kunnen komen. Bovendien zijn de opleidingen op zich al van het hoogste niveau. Bij Fabius wordt er namelijk gewerkt met kleine klassen. Persoonlijke aandacht en persoonlijke ontwikkeling staan voorop. Onze leraren besteden veel aandacht aan het individu. Ze weten precies hoe ze leerlingen moeten motiveren. Hierdoor wordt het voor jou veel makkelijker om de lesstof goed in je op te nemen en zelf ook gemotiveerd te blijven.

Basiskennis Boekhouden is voor veel functies interessant

Met de opleiding Basiskennis Boekhouden word je natuurlijk allereerst opgeleid tot volleerd boekhouder. Je kunt daarmee dus bij een administratieve dienst aan de slag. Je creƫert daarmee een plek voor jezelf op de arbeidsmarkt. De opleiding is ook uitermate geschikt voor mensen die veel met administratie te maken krijgen. Het is altijd goed om meer kennis te vergaren. De opleiding wordt dan ook veel gevolgd door mensen die al aan het werk zijn binnen een bedrijf. Basiskennis Boekhouden omvat namelijk veel kennis en vaardigheden die binnen elk bedrijf belangrijk zijn.