De PVC vloer. Het is mooi, onderhoudsarm, geluiddempend, hygiënisch en duurzaam. Alle ingrediënten voor een mooie vloer in de werkomgeving. Niet voor niks is deze vloer in een snel tempo aan populariteit gestegen. In dit artikel lees je meer over de pvc vloer en waarom je pvc vloeren moet kiezen voor jouw vloer op het kantoor. De vloer is zeer bepalend voor de sfeer in een ruimte, het bedekt immers ook een groot gedeelte van zo’n ruimte. Het is dus zeer belangrijk de juiste keuze te maken wat betreft de vloer. Want wie wil nou geen prettige werksfeer? De pvc vloer lijkt de meest geschikte vloer die er is. Hieronder daar meer over.

Ten eerste is de pvc vloer gemaakt van een harde kunststof. Hierdoor gaat het lang mee, maar vraagt het ook weinig onderhoud. Het is namelijk makkelijk schoon te maken. Dit komt omdat het van hard kunststof is gemaakt en viezigheid niet in de vloer blijft zitten, maar met een dweil gemakkelijk is weg te halen. Dit maakt het dus ook een zeer hygiënische ondergrond. En hierdoor kun je er weer langer van genieten wat het een duurzame vloer maakt. Je kunt er ook langer van genieten omdat het klappen en krassen goed kan hebben. Uiteraard blijft het een gebruiksvoorwerp en kan alles stuk. Zelfs dan is de pvc vloer een juiste keuze, want bij beschadiging hoef je niet de hele vloer te vervangen, maar slechts het beschadigde gedeelte. Een extraatje is dat het ook nog eens geluiddempend is. Voor veel kantoren een must, omdat je geen last wilt veroorzaken bij je onderburen.

Ten tweede is het ook gewoon erg mooi. Alle eerdere benoemde zijn praktisch en ook erg belangrijk, maar niemand wilt een lelijke vloer. De pvc vloeren maken het mogelijk om uitstralingen van alle soorten vloeren neer te leggen. Denk dus aan een mooie houten vloeren of juist een vloer van zandsteen (of graniet). Het zijn allemaal mogelijkheden waarin de pvc vloer zich schikt.

Wellicht niet voor elk kantoor handig, maar vloerverwarming is mogelijk bij de pvc vloer. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Het enige wat u moet doen is op zoek naar een juiste dealer. PVC vloeren zijn er namelijk in verschillende soorten kwaliteit. Wij hebben er alvast eentje voor je uitgekozen, namelijk: Martijn de Wit Vloeren. Zij leveren kwalitatieve pvc vloeren tegen een juiste prijs. Het is ook mogelijk om deze door pvc experts te laten leggen.