Bent u op zoek naar hout, bouwmateriaal of gereedschap? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. PontMeyer is de beste leverancier voor al uw klussen. Ze hebben namelijk vrijwel alles in huis. Deze bouwmarkt heeft een erg groot assortiment. Hierdoor is de kans groot dat er iets tussen zit dat ideaal is voor uw project. Bovendien is deze leverancier ook nog eens milieubewust. Dat zie je niet vaak bij leveranciers van hout en bouwmateriaal. Kortom, voor al uw klussen kunt u het beste online bij deze bouwmarkt bestellen.

PontMeyer – kwaliteit hoog in het vaandel

Deze leverancier heeft niet alleen een groot aanbod hout en bouwmateriaal. Bij PontMeyer staat bijvoorbeeld kwaliteit en degelijkheid ook erg hoog in het vaandel. Al het hout van deze leverancier is van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor krijgt u gegarandeerd goede producten geleverd. Geen teleurstellende materialen, maar spullen waar u op kunt rekenen. Daar staat PontMeyer voor. Geen miskopen meer als u voortaan de materialen besteld bij deze betrouwbare leverancier.

Ruim assortiment materialen

PontMeyer onderscheidt zich van andere leveranciers door het ruime assortiment materialen. U kunt voor al uw klus wensen terecht bij deze online bouwmarkt. Of u nu op zoek bent naar tuinhout of isolatiemateriaal – PontMeyer heeft het allemaal. Ook voor gevelbekleding of deuren bent u bij deze leverancier aan het juiste adres. Bent u zelf niet zo handig en kunt u niet alles zelf bewerken? Dat is bij deze leverancier geen enkel probleem. Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal voor u te bewerken. Dan heeft u daar in ieder geval geen omkijken meer naar.

Directe levering bij PontMeyer

Wist u trouwens dat PontMeyer ook nog eens een snelle leveringstijd heeft? Voor de meeste artikelen op de webshop geldt dat als u ze voor de middag besteld, ontvangt u de volgende werkdag al uw pakketje. Het is zelfs mogelijk dat u de materialen ophaalt bij een van de 48 vestigingen. Deze locaties beschikken over een handig drive-in afhaalcentrum. Er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Dus schroom u niet en stap in de auto indien u direct het materiaal nodig heeft. Het is allemaal mogelijk bij deze leverancier.

Vrijblijvend advies

Ten slotte is het ook mogelijk om advies te vragen bij PontMeyer. Deze leverancier waardeert zijn klanten enorm en staat daarom altijd klaar om advies te geven over hout en bouwmateriaal. De medewerkers hebben ontzettend veel kennis over hout, plaatmateriaal en bouwmaterialen. Hierdoor kunnen zij u gemakkelijk adviseren wat het beste materiaal is voor uw klus of project.