Wanneer je ZZP-er bent, heb je met heel veel regels te maken. Al die regels kosten geld. Terwijl je juist ZZP-er bent geworden om geld te verdienen. Wanneer je dan ook nog eens een knappe auto wilt rijden is de ellende haast niet te overzien. Want wanneer je voor een reguliere leaseconstructie gaat, zou je dus privé niet in je auto mogen rijden. Met private lease is dat anders. Met private lease spreek je een aantal kilometers op jaarbasis af en betaal je een vast bedrag per maand. Het maakt dan niet uit of je die kilometers zakelijk of privé rijdt. Private lease kan je veel kopzorgen uit handen nemen. Je hoeft geen kilometerregistratie bij te houden en toch wordt, behalve voor de brandstof, overal voor gezorgd.
Private lease

Verdienen aan private lease

Wanneer je niet heel regelmatig je auto nodig hebt, kun je er voor kiezen om je auto aan te melden als huurauto. Dit kan ook met een private lease auto. Dat is mooi meegenomen, want op die manier verdien je een deel van je maandelijkse kosten weer terug. Je moet er alleen even rekening mee houden dat je je private lease kilometers niet overschrijdt. De extra kilometers kosten je extra geld en dat is natuurlijk juist niet de bedoeling.

Private lease voor je gezin

Heb je via je werk een lease auto, dan mag je daar in negen van de tien gevallen niet privé mee rijden. Of je moet enorm je kilometers in de gaten houden en bijtelling betalen. Dat zou jammer zijn. Het is daarom helemaal niet vreemd als je voor privé ook een auto voor de deur zet. Een private lease auto is hiervoor heel geschikt. Je rijdt dan toch een fijne auto voor een vast bedrag per maand. Je moet er alleen even op letten dat je wel iedere keer in de goede auto stapt.

Welke private lease auto kies je?

Er zijn best wat private lease auto’s beschikbaar. Kies je voor een splinternieuwe auto? Dat kan! Kies je voor een jong gebruikte auto? Dat kan ook. Jij bepaalt zelf welke constructie het best bij jou past. Heb je dat bepaald? Dan ga je verder met het kiezen van het merk en het type. Alle auto’s zijn zeer luxe uitgevoerd, onder andere met lederen bekleding en stuurbediening voor radio en mobiel. De kleur van de auto kies je het laatst. Het kan zijn dat een andere kleur eerder leverbaar is.