Zie je door de bomen het bos niet meer? Zijn er zo veel bedrijven, aanbiedingen en klusjesmannen dat je geen idee meer hebt waar te zoeken? Zoek je bijvoorbeeld ervaren schilders, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, want nu is er Werkspot.

Hoe werkt het?

Er zijn tegenwoordig zo veel bedrijven, klusjesmannen en aanbiedingen dat je eigenlijk niet meer goed weet waar je moet zijn. Een simpele klus wordt daardoor loodzwaar. Velen stellen het daarom uit, of gaan zelf maar aan de gang, wat vaak eindigt in frustratie en beschadigingen. Maar nu is er een oplossing! Werkspot huist alle klusjesmannen onder één dak. Hierdoor zijn ze makkelijk te vinden, te bereiken, en dit zonder tussenpersoon. Dat scheelt extra kosten! Je ontvangt vaak dezelfde dag nog een reactie van een van de schilders op jouw schilderklus. De site geeft aan dat je het beste vijf klusjesmannen kunt kiezen op basis van reviews en bedrijfssite. Deze sturen daarna een reactie of offerte terug. Vergelijk vanuit de veiligheid van je eigen huis, zonder enige druk!

Wat is Werkspot?

Werkspot is een site, en nu ook een app, waarmee je simpel en vrijblijvend de beste klusjesman voor jouw klus kan vinden. Volgens de site zijn er al 2.212.182 klussen via de site geklaard, met meer dan 10.000 vakmannen en duizenden reviews. Op Werkspot vind je bijvoorbeeld timmermannen, stoffeerders en schilders. Alle schilders bijvoorbeeld zijn ervaren schilders, met een eigen bedrijf en site. Op Werkspot vind je honderden schilders die jouw schilderklus kunnen oppakken.

Hoe werkt het en wie werken er?

Als je op Werkspot op zoek gaat naar schilders, plaats je allereerst een klus. Daarin geef je aan dat je schilders zoekt, beschrijf je de schilderklus en bevestig je via e-mail. Vervolgens kun je zelf kiezen uit het aanbod schilders dat reageert. Je kunt offertes aanvragen, en prijzen vergelijken van de schilders.
Daarna spreek je af, en de klus voor schilders is geklaard!
Op Werkspot kun je kiezen uit aannemers, badkamer-specialisten, elektricien, behangers, hoveniers, installatiebedrijven, keukenmonteurs, loodgieters, metselaars, stoffeerders, schoonmaakbedrijven, timmermannen en natuurlijk schilders. En dat zijn er nog maar een paar!
Voor elke klus is er een klusjesman. Je kunt het natuurlijk zelf opknappen, maar velen hebben geen tijd, zin, of talent! Zelf thuis gaan klussen hoeft niet altijd goedkoper uit te vallen dan de klus uitbesteden. Wacht dus niet langer en ga snel op zoek naar jouw ideale klusjesman, voor jouw klus.