Een cursus Office 365 kan soms erg handig zijn om het kennisniveau van je personeel te verhogen. Veel bedrijven maken namelijk gebruik van de software van Microsoft voor allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van presentaties, maken van verslagen en administratief werk. Ongetwijfeld worden deze werkzaamheden ook binnen jouw business uitgevoerd. In dat geval is het belangrijk om te denken aan een cursus Office 365. Hier in mijn blogs op Businessplaces.nl vertel ik altijd alles over het zakelijke leven. Vandaag een blog over het zakelijke leven.

Hoe kan je een cursus Office 365 volgen?

Of je nou aan het werk bent, of je bent gewoon thuis, voor iedereen is er wel een mogelijke cursus Office 365 beschikbaar. Het mooie aan dit leertraject is dat je zelf kan kiezen welke onderdelen je uit dit pakket beter wil leren kennen. Daarom kan je een cursus Office 365 kiezen die past bij de wensen van jouw bedrijf. Als je graag wil dat je personeel aan het werk gaat met een bepaald programma binnen dit pakket, dan kan je daarvoor kiezen. Op deze manier zorg je ervoor dat het personeel gerichter te werk kan gaan. Deze trainingen kan je eenvoudig online volgen, dus als je personeel er baat bij heeft om de trainingen thuis uit te voeren, dan is dat ook mogelijk.

Waar bestaat deze training uit?

Op het moment dat je gaat starten met een training zal je merken dat je eerst wegwijs wordt gemaakt binnen de verschillende functies van het betreffende programma. Een instaptoets test vaak je kennis, waardoor je er altijd van verzekerd bent dat er extra kennis in huis komt. Een eindtoets test je kennis en zorgt ervoor dat zeker weet dat je recht hebt op de certificering die je na het behalen van de toets ontvangt.

Wat betekent Office 365?

De naam zegt het eigenlijk al een klein beetje. Office 365 betekent dat je altijd en overal bij je bestanden kunnen. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook je collega’s. Het is nu erg eenvoudig om bestanden te delen en ook samen te werk in bepaalde documenten of presentaties. De cursus Office 365 laat je wegwijs maken in deze manier van werken. Het is de toekomst en staat ook wel beter bekend als het nieuwe werken. Wanneer gaat jouw personeel aan de slag met deze informatieve trainingen?