Tegenwoordig levert het geld op je spaarrekening niet veel meer op.
Het was dan ook vorige week dat ik een mail ontving met als onderwerp ‘verlaging spaarrente’. De nieuwe wijziging verlaagt de rente van 0,25% naar 0,20%, zinloos dus. Je zou beter af zijn als je je geld ergens anders zou investeren. Wat een betere manier is om je geld te investeren en op langer termijn meer winst uit te halen, is namelijk investeren in vastgoed. Investeren in huizen/panden is vooral deze tijd een reële winstgevende oplossing met de verkoopprijzen die als maar hoger en hoger worden. In dit artikel leggen we uit waarom investeren in vastgoed op lange termijn winst zal opleveren.

Zakelijke hypotheken

Om te kunnen investeren in vastgoed is er een kapitaal nodig om dit te kunnen realiseren, dat is niet voor iedereen weggelegd. Om een kapitaal op te kunnen bouwen bestaat er een mogelijkheid om te investeren in zakelijke hypotheken.
Door te investeren in een zakelijke hypotheek lift je mee in het succes van winstgevende bedrijven.

Zie het als een soort aandeel die je van een bedrijf overkoopt. Als het kapitaal waar een zakelijke hypotheek voor is afgesloten stijgt, zal je winst uit de overwaarde van de totaalsom kunnen ontvangen en zo je eigen winstmarge creëren. Stijgt de waarde van het bedrijf, dan levert dit niet alleen geld voor de onderneming maar ook voor jou op.

Investeren in een bedrijf

Het is natuurlijk wel van belang dat je investeert in een bedrijf waarvan de toekomst er rooskleurig uitziet en waarvan je zeker weet dat het bedrijf zal stijgen in totaal waarde. Als je het juiste bedrijf hebt gevonden, moet er gekeken worden naar de mogelijke zakelijke hypotheken waarin geïnvesteerd kan worden. Kom je er zelf niet uit? Praat er dan met een professional over. Je wilt namelijk 100% achter je investering staan. Toch?!

Wanneer je het voor jou ultieme bedrijf en de zakelijke hypotheek hebt gevonden kan je beginnen met investeren en je winstmarges in de gaten houden.
Wanneer je voldoende winst uit de hypotheek kunt genereren laat je je zakelijke hypotheek afkopen. Met de winst die je uit het afgekochte bedrag ontvangt moet je voldoende geld over kunnen houden om te kunnen gebruiken als investeringsmiddel voor het pand waar jij je zinnen op hebt gezet. Vastgoed is immers de investering van dit moment.

 

Wil ook jij winst genereren in plaats van wachten op de lage rente die je ontvangt op je bankrekening? Dan is investeren in rendement dé oplossing voor jou.