Je kent het vast wel als eigen ondernemer. Je hebt een dienst nodig bijvoorbeeld voor de schoonmaak. Er komt dus een complete taak op je schouders terecht om de juiste persoon hiervoor te vinden. Het resultaat is eindeloos op internet zoeken naar het juiste bedrijf of een rond bellen. De prijzen lopen vaak behoorlijk op want er is veel vraag en weinig aanbod. De vraag is ook waar je op moet letten bij het vinden van het juiste schoonmaakbedrijf.

Met een paar klikken gelijk meerdere offertes

Gelukkig bestaan er tegenwoordig hele simpele oplossingen. Op offerte.nl geef je aan wat voor dienst jij zoekt, in welke regio en geef je nog andere wensen aan. De informatie van jouw bedrijf wordt ook vaak gevraagd. Via offerte.nl kunnen meerdere bedrijven jou een voorstel opsturen. Zo heb je direct meerdere offertes in jouw mailbox ontvangen.
Je krijgt hiervan geen reclamemails binnen trouwens. Alleen voorstellen die jij zelf hebt aangevraagd.
Gemiddeld krijg je 4 offertes opgestuurd maar met vraag naar een schoonmaakbedrijf zal je merken dat er gemiddeld 10 offertes worden opgestuurd. In de mails geven zij een prijsopgave aan, de aantal uren dat zij inzetbaar zijn of geven aan dit nog te willen overleggen. Een telefoonnummer wordt erbij vermeld voor eventuele vragen.

Zeer tevreden

Binnen mijn bedrijf was een schoonmaakbedrijf dan ook snel geregeld. Binnen een week stonden er 3 dames op de stoep met eigen schoonmaakmiddelen. Heel erg fijn, ik weet namelijk niet wat zij allemaal nodig hebben. Zij geven aan 4 uur per persoon nodig te hebben om gemiddeld 30 kantoren schoon te maken. Ik vind het knap maar ze redden het echt en ze werken ook netjes. Zo krijgen wij ook altijd een briefje met de tekst “werk fijn in een schone omgeving” op ieder bureau. Het zijn lieve dames en zijn ook zeker in voor een gezellig praatje.
Wij betalen het schoonmaakbedrijf en zij krijgen hun uurloon betaald. Wel geven wij de dames vaak wat lekkers mee naar huis en krijgen zij ook gewoon een paas en kerstpakket van ons. De dames zijn dan wel is waar niet bij ons in dienst maar het ze horen er toch een beetje bij.
Offerte.nl stuurde een week na het indienen ook nog een mail met de vraag of het was gelukt. Ze wilde ook graag weten welk bedrijf het uiteindelijk is geworden. Als het niet was gelukt met de offertes konden zij ons ook nog verder helpen. Een fijne service van offerte.nl en wij zijn blij met onze poetsdames, zoals ze zichzelf noemen.